top of page

СЕМЕНЦЕТО – ЛЕКАР


Анастасия от едноименната книга на Владимир Мегре твърди, че всяко посадено семенце съдържа в себе си огромен обем космическа информация. Чрез нея се определя времето, кога семенцето да покълне, да израсте и да дава плодове. Плодовете са предназначени за жизненото обезпечаване на човека. Тези плодове могат ефективно и по-силно, от най-добрите в света лекарства, сега съществуващи и бъдещи, да се борят и да противостоят на всяко заболяване в човешкия организъм, но за да стане това, за тях трябва да знае семенцето, и да може в процеса на узряването си да насити плода с необходимото съотношение вещества, именно за лечението на конкретния човек, на неговите конкретни заболявания, ако те съществуват или има предразположеност към тях. По думите на Анастасия, семенцето по такъв начин събира в себе си информация за човека и в хода на отглеждането на своя плод, ще подбира максимално необходимата енергия за този конкретен човек. По време на отглеждането е необходимо да се общува често с растението – да се отива при него и да се докосва. Плодовете, отгледани от семенце по такъв начин и употребявани от човека, който ги е отгледал, са способни да го излекуват от всякакви болести, значително да забавят стареенето на организма, да го избавят от вредни навици, много пъти да увеличат умствените способности, да му дадат душевен покой. Плодовете имат най-голямо и ефективно влияние, ако се употребят не по-късно от 3 дни след брането. Описаните по-горе действия е необходимо да се извършат с различни видове култури, засаждани на определен участък. Не е задължително да се садят по такъв начин цели лехи с краставици, домати и т.н… достатъчно е с няколко корена. Отгледаните по указания начин плодове ще се отличават от другите от този вид не само по вкуса. Ако се подложат на анализ, то и в съотношението на веществата, съдържащи се в тях, ще се открие разлика. Значение има не само разнообразието на насажденията, но и начинът, по който те са посадени, непосредственото общуване с тях, чрез което става и насищането с информация. Има един главен лекар — самият организъм. Той изначално е надарен със способността да знае, каква храна и билка трябва да използва и кога. Той прави това с помощта на подсъзнанието. И никой друг не може да го замени, тъй като това е личен лекар. Има много растения, с помощта на които могат да се излекуват абсолютно всички съществуващи болести. Тези растения за това са и създадени, но човекът е загубил или почти е загубил способността да ги различава. Осъзнаването на всичко останало става най-лесно чрез непосредствен контакт с тях.

Аквапониката предоставя възможност за отглеждане на растения по описания от Анастасия начин. Самостоятелното засяване на семената, близкият контакт с растенията по време на покълването, израстването и даването на плод са именно действията, които осигуряват симбиозата между човек и природа. Установените взаимоотношения с комплекса от растения в аквапоничната система ще те успокояват, ще те лекуват и ще се грижат за теб, те самостоятелно ще поставят точната диагноза и ще приготвят специално, най-ефективното, именно за теб лекарство.

"Аквапоникс България" предлага една изключително забавна, фантастична фабрика за прясна храна (Fantastically Fun Fresh Food Factory). Представлява идеалната система за начинаещи или за всеки, който иска да създаде една малка, но много продуктивна аквапонична система. Изключително подходяща е и за образователни и за изследователски цели. Аквариумът с рибите е с обем 379 L, а лехите са две. Системата може да произвежда годишно 50 kg риба и 900 – 1440 стръка марули, други листни култури и различни зеленчуци като домати, боб, краставици и др.

bottom of page