top of page

МИКРОФЕРМИТЕ – ОТЛИЧНИЯТ СЕМЕЕН ИЛИ ЧАСТЕН БИЗНЕС ЗА СВОБОДНИ ХОРА

Търсите малък бизнес за Вашето семейство?

Интересувате се от бизнес след пенсиониране?

Искате да работите на непълно работно време и да печелите разумно за Вашите усилия?

Микрофермите са отлична опция за всеки от тези сценарии. В допълнение към печалбите, които можете да имате, работейки чрез аквапоника, отглеждането на рибата и на растенията е приятно и възнаграждаващо. Превъзходната продукция от прясна риба и свежи зеленчуци, които ще произвеждате и продавате ще допринесе за по-доброто Ви благосъстояние. Микрофермите, които предлага „Аквапоникс България" са перфектният начин за всички начинаещи да създадат печеливша аквапанична ферма.

Нашите партньори ‘Nelson and Pade’, Inc.® първоначално проектират микрофермите, за да покрият критериите на Програмата за микрокредитиране на Агенцията за земеделски услуги в САЩ. Микрофермите обаче стават толкова популярни в цял свят, че сега американските специалисти произвеждат три MicroFarms, за да отговорят на търсенето на различни нива на производство и на инвестиции. MicroFarms са предназначени за непрекъснато и изгодно отглеждане на храна през цялата година.


Символи на ефективна и печеливша аквапоника

Ако се интересувате от започването на бизнес с аквапоника микрофермите са идеалният начин. MicroFarms използват доказания дизайн Clear Flow Aquaponic System®, за да създадат рентабилно начинаещо търговско аквапонично начинание.

MicroFarm 1 е страхотна система за аквапоника, особено ако искате да отглеждате разнообразие от култури, които да се продават на местни или фермерски пазари.

MicroFarm 2 е един отличен и достъпен начин да започнете с аквапоничен бизнес. Като пълен пакет MicroFarm 2 включва: система, оранжерия, аксесоари, обучение и поддръжка.

MicroFarm 3 е проектирана да бъде високопроизводителна и много печеливша аквапонична ферма. MicroFarm 3 включва усъвършенстваната система за разсаждане на растенията за най-ефективно оползотворяване на вътрешното пространство при нарастващо производство. Лехите с пълна дължина позволяват на производителите да прилагат супер ефективния метод на „конвейерна лента” за отглеждане на листни зеленчуци, придвижвайки саловете с растения напред, когато станат готови.


Забележително производство на закрито с MicroFarms

На площ от 125 m² до 178 m², тези ефективни и печеливши системи могат да бъдат създадени почти навсякъде. Годишната продукция е от 7560 до 20 900 марули и от 440 kg до 592 kg риба. Работните часове са от 2 до 4 за MicroFarm 1 и 2 и от 4 до 6 за MicroFarm 3. Нашите аквапонични MicroFarms са идеални за производство на закрито, независимо дали в оранжерия или в сграда. Предлагаме системите в пълен комплект с високоефективни оранжерии за всичките три предложения на MicroFarms на достъпни цени.

bottom of page